diumenge, 29 de maig del 2011

Fins i tot Déu anava a última hora!

Expliquen a les classes de religió que Déu va fer el Món en sis dies.
I llavors ens estranyem perquè ha sortit com ha sortit?
Posem-nos en situació. No hi ha data perquè encara no existia res. Però la primera setmana del Món, segur que se la va passar jugant amb la Play, mirant pàgines ximples (o guarres) per internet i va arribar el dissabte a la nit, va obrir l'ordinador i va veure un correu electrònic a la safata d'entrada que deia: "El moodle tancarà el termini per entregar el treball Món a les 23:59 d'aquesta nit." I clar, va haver de fer-lo de pressa i corrents. I ara en patim les conseqüències.
Aviam si així em patrocinen!
I ara us explico el perquè. Imagineu-vos que un dia us compreu un Ferrero Rocher. L'agafeu, l'esteu mirant un quart d'hora fascinats pel color daurat de l'embolcall, i un cop superat aquest pas, l'obriu. Us faria molta gràcia que en comptes de trobar-vos una perfecte esfera de xocolata amb deliciosa crema d'avellana us aparegués una pilota esquerdada, amb els pols aixafats i supurant crema avellanosa, com si es tractés d'una bola Pokemon plena de semen? Doncs això és el que passa amb els famosos volcans!
Jo no tinc cap problema amb Déu. El veig com qui té un conegut o familiar del Madrid o del PP. No comparteixes cap idea amb ell, però si no és mala persona, què li has de dir? Tothom té defectes. N'hi ha que no saben dir bé les esses, n'hi ha no hi veuen bé hi porten ulleres i n'hi ha que són conservadors. Més fotut és quan tens tot el paquet de defectes, com en Rajoy i en Trias.
I el problema no s'acaba aquí, no! Perquè com pot ser que un Déu bondadós que vol el bé a la terra crea coses com l'atur, Mourinho o les misses?
En aquest modest bloc ja continuarem donant a conèixer les grans incongruències celestials i obrint els ulls a la realitat, així com la cienciologia però estalviant-nos el tros de la placenta, que és una mica anguniós.

I, sense voler-me fer pesat i tocant la part més sentimental, aquesta entrada va dedicada a tots els culers que acabem de guanyar una quarta Copa d'Europa! Digueu-li a en Sandro que no la declari a la Renta d'aquest any, que encara ens sortirà a devolver i no la podrem disfrutar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada